Referencer​

​ENTREPRISER

Jeg købte et hus. Vi rev det ned og byggede nyt. JB Tømrerfirma var med hele vejen fra tegnebræt til slut – det var en super god proces og vi kom helt i mål til tiden. Jeg kan klart anbefale JB hvis du skal bygge nyt eller bare lave noget om – det fortryder du ikke.

Jesper & Rikke Hansen, Dragør​​

​RENOVERING

Vi købte et gammelt faldefærdigt hus og renoverede det fra A til Z. Det var et stort projekt og til tider lidt uoverskueligt – men med JB ved roret gik det hele som det skulle. Pænt, lækkert og til tiden. Vi kunne ikke være nået i mål uden professionel styring fra JB – tak.


Jens Andersen, Terslev

​TAG

Vores tegltag var totalt færdigt og vi var nød til at få gjort noget ved det. Heldigvis fik vi gennem venner anbefalet JB Tømrerfirma, som hjalp os gennem dette store projekt – helt smertefrit. Der går ikke en dag hvor jeg ikke glæder mig over vores nye tag når jeg går ind ad indkørslen – det har givet vores hus et helt nyt og lækkert udtryk.

Kenneth Sørensen, Kastrup

​VINDUER

Vi havde indbrud og fik beskadiget 2 vinduer og en terrassedør. JB Tømrerfirma hjalp mig gennem – de kom med det samme, lige da vi opdagede indbruddet og hjalp hele vejen med forsikringen til færdige vinduer. En fornøjelse og kæmpe hjælp i den situation man står I, når man opdager der har været udbudte gæster.

Kim Simonsen, Dragør​

​UDENDØRS

Mit plankeværk var helt faldet sammen – det duer jo ikke når man bor i gammel Dragør. Så jeg entrerede med JB Tømrerfirma, som jeg har brugt mange gange før. Plankeværket blev så fint og jeg kunne ikke forestille mig, det skulle være anderledes. Stor tak til JB – også for det.

Wadt Thomsen, Gammel Dragør

​INDENDØRS

Vi havde vandskade i hele stueetagen – det var hæsligt. Men JB Tømrerfirma hjælp os igennem og det gik virkelig fint. Vi kan varmt anbefale JB – de er effektive og arbejder meget professionelt. De klarer selv dialogen med forsikringen, som er en stor hjælp når man står der med vand i hele huset.

XI Chen, Gentofte

​HVEM ER VI?

JB Tømrerfirma ApS

CVR: 27518028

KONTAKT OS

FIND VEJ

Rønne Alle 25

2791 Dragør

MEDLEM AF