​DET GØR OS UNIKKE…

JB Tømrerfirma ApS blev etableret i 1998 af tømrer Kent Jensen og Mikkel Bertelsen. De 2 drenge voksede op i Dragør. Hang ud sammen og endte begge i lære som tømrer. Den dag de blev udlært startede de op sammen, selvstændigt. Det var en drøm, der blev til virkelighed. Virkeligheden er siden blevet mere og mere tydelig i Dragør og Storkøbenhavn. Og er i dag kendt for at gøre kunders drøm til virkelighed…​

JB Tømrerfirma er i rivende udvikling. I dag er Kent Jensen ene ejer og driver virksomheden videre i samme professionelle ånd. JB beskæftiger i dag 5 tømrersvende og 2 lærlinge som alle er parate til at betjene alle kunder seriøst og hurtigt. ”Vi er lokale drenge og kender derfor altid nogle, der kender nogle – det hjælper ofte vores kunder såvel prismæssigt som tidsmæssigt”, udtaler Kent Jensen.

Intet er for stort og intet for småt. Lad os hjælpe dig med at føre drømmen ud i virkeligheden.​​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundecitat

Vi har skiftet hele taget inklusiv spær – det er blevet lige som vi ønskede os. Og da vi var i gang blev det også efterisoleret. JB – det var dem der styrede og udførte et fantastisk stykke arbejde – kan varmt anbefale dem.

Ane Helstrand, Dragør​

​HVEM ER VI?

JB Tømrerfirma ApS

CVR: 27518028

KONTAKT OS

FIND VEJ

Rønne Alle 25

2791 Dragør

MEDLEM AF